måndag 23 augusti 2010

hallå alla mina underbara vänner och alla ni andra som läser också! Klockan är 06.43 och jag har precis ätit färdigt min frukost! Ska snart borta tänder och packa färdigt skol/träningsväskan! Mitt schema idag blir att vara på kurorten varje tisdag, Så himla underbart! Efter skolan blir det träning på friskis och svettis , slutar ju tidigare än dem som jobbar så lär få träna en stund själv först. Men det gör inget för min uppvärmning tar en stund och sen blir jag ju vara mer fit och jag tränar länge !!



Vet ni vad? Igår beställde jag tid till tatuering, ska ska tatuera mig om 15 dagar! 8/9 kl 9.30 !! ajaj vad det kommer göra ont men thihi vad det ska bli kul och spännande!


Nu måste jag dra mig ska möta upp min älskade vän marlene om 25 min!!

ha en bra dag, pusshej!

söndag 22 augusti 2010

Skolan är på GÅNG!

Nu är skolan igång igen och jag börjar redan i morgon med riktiga lektioner. Så kommer snart få läxor och prov igen. Nu kör vi ett år till, sedan har jag inte långt kvar. För då får lilla jag börja i 3:an. Hade kunnat börja i 3:an iår om jag inte var så klantig i 9:an att jag struntade i skolan.

Men men , nu kör vi alla mellanstora spa 2:or! Vi är inte små längre , nu har vi fått nya pluttar på skolan!! wohoo...!!!! SPA 2 , SPA 2 !!

Sommaren 2010

Vad jag har gjort i sommar:




Jobbat , sen jag slutade skolan tills nu typ. Lite till och från
på ett äldreboende.
Har börjat köra på ALLVAR på körskolan,
och har bestämt mig för att skaffa körkortet
ganska så snart.
Varit på Skara Sommarland, Dagen innan skolan börjar
Så alltså ( idag 22/8)
Skara Sommarland med Micha,Olivia,Sebastian.
Midsommar...!
Midsommar ! Jag och älsklingen ..
Varit i GREKLAND!
GREKLAND...
GREKLAND..
GREKLAND...
GREKALAND...




Men har även fått endel slappa dagar där jag kan ligga hemma och sova bort dagarna, varit på endel kalas, varit hemma hos mamma och pappa och hälsat på. Har haft ett bra sommarlov. Grekland va bäst!!

fredag 20 augusti 2010

Och oj va det var längesedan man skrev här kan jag ju säga. Men har inte riktigt haft tid eller ork eller lust att skriva. Efter kreta blev det ganska mycket jobbtimmar. Men också mycket slapptid. Men nu är jag tillbaka , hoppas jag iallfall. Ska försöka skriva lite mer. Men nu ska jag åka till Borås hela helgen, ha det gött alla!